Bekijk de uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis terug

Zo 18 februari 2018 | 19:30 Vtwonen weer verliefd op je huis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Bekijk hier naar Vtwonen weer verliefd op je huis gemist.

Vtwonen weer verliefd op je huis

Datum
Zo 18 februari 2018
Tijd
19:30 tot 20:30
Zender
SBS 6
Genre
Life-stylemagazine
Presentatie
Kees Tol
Twitter hashtag
#vtwonen
Deel-url
gids.tv/19660568

Vanavond start een nieuw seizoen van vtwonen weer verliefd op je huis, met een nieuwe presentator: Kees Tol. In deze nieuwe reeks gaan Kees en de stylisten Frans Uyterlinde, Marianne Luning, Fietje Bruijn, Wendy Verhaegh elke week de uitdaging aan om een stel weer verliefd te laten worden op hun eigen huis.

De smaak van de bewoners ligt behoorlijk uit elkaar, met een vaak bloedeloze compromis en bekoelde liefde voor de woning als gevolg. De vtwonen-stylist kijkt er met een frisse blik naar en zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen op een lijn komen.

In de eerste aflevering gaat Kees Tol langs bij de kersverse verloofden Remco en Barbara uit Amstelveen. Het stel is verliefd en verloofd, maar wél nog steeds buren. Barbara woont namelijk drie huizen verderop. Het koppel zit op een roze wolk en Barbara wil graag bij Remco intrekken, maar het huidige grijs grauwe interieur is niet bepaald uitnodigend.

Ze kijken er enorm naar uit om samen te wonen, maar er is één probleem: Barbara’s antieke spullen passen allesbehalve bij Remco’s strak ingerichte woonkamer. Lukt het Kees en stylist Frans Uyterlinde om oud en nieuw met elkaar in harmonie te brengen en het ideale thuis te creëren?

Vtwonen weer verliefd op je huis op tv

Buren oud en nieuw bruijn bewoners liefde frisse blik eerste aflevering amstelveen eigen huis compromis intrekken wendy woonkamer spullen start kees tol koppel woning vtwonen seizoen nieuw seizoen aflevering 1 seizoen 8 kijken week.