Bekijk de uitzending van Vtwonen verhuist terug

Zo 9 december 2018 | 19:30 Vtwonen verhuist

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Vtwonen verhuist gemist? Bekijk hier naar Vtwonen verhuist gemist.

Vtwonen verhuist

Datum
Zo 9 december 2018
Tijd
19:30 tot 20:30
Zender
SBS 6
Genre
Life-stylemagazine
Jaar
2018
Deel-url
gids.tv/21443482

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. In het nieuwe programma 'vtwonen verhuist' overvalt presentator Kees Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig zijn met het verhuizen naar een nieuwe woning.

De toekomstige bewoners mogen alles voor de verhuizing uit handen laten vallen en het verhuisteam neemt het klussen en verhuizen volledig over. De familieleden en vrienden van de kandidaten staat het team bij om mee te helpen. Hoe reageren de nieuwe bewoners op het eindresultaat? 'vtwonen verhuist' is vanaf vanavond elke zondag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Het verhuisteam bestaat uit Kees Tol en de vtwonen-stylisten Eva van de Ven, Frans Uyterlinde & Marianne Luning, de verhuizers en de vakmannen. De vtwonen-stylist maakt het grote plan en zorgt ervoor dat de inrichting helemaal af komt.

In de eerste aflevering overvallen ze Oscar en Monique in Enkhuizen. De zus van Oscar heeft het stel opgegeven, omdat zij altijd voor anderen klaar staan en er samen niet uit komen hoe het nieuwe huis moet worden ingericht. Monique heeft last van keuzestress. Ze verandert om de haverklap wel iets in huis en Oscar voert dit elke keer uit. Zelfs de keuken heeft al op meerdere plekken in het huis gestaan. Oscar en hun zoons zijn het bijna dagelijkse geschuif met de meubels zat. Zal de familie rustig worden nu stylist Frank Uyterlinde het interieur onder handen neemt?

Vtwonen verhuist op tv

Verhuizing kandidaten presentator bewoners verhuizen enkhuizen keuken familieleden eerste aflevering verhuizers klussen inrichting sbs6 kees tol overvallen team woning familie vtwonen seizoen aflevering 1 druk plan.