Bekijk de uitzending van VPRO Zomergasten terug

Zo 28 juli 2019 | 20:15 VPRO Zomergasten

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier naar VPRO Zomergasten gemist.

VPRO Zomergasten

Datum
Zo 28 juli 2019
Tijd
20:15 tot 23:25
Zender
NPO 2
Genre
Praatprogramma
Jaar
2019
Presentatie
Janine Abbring
Twitter hashtag
#ZG17
Officiële Twitter
@zomergasten
Uitzending gemist
VPRO Zomergasten gemist
Deel-url
gids.tv/22650265

Vanavond start het nieuwe seizoen van Zomergasten, het interviewprogramma waarin bekende Nederlanders met een verhaal hun favoriete kijkavond samenstellen en de fragmenten van hun keuze toelichten in een goed gesprek.

John van den Heuvel
In de eerste aflevering is misdaadverslaggever, presentator en oud-politieman John van den Heuvel te gast. Hij wil via 'Zomergasten' iets meegeven over hoe hij zijn vak beleeft, de keuzes waarvoor hij als misdaadverslaggever komt te staan en welke ingrijpende consequenties die keuzes kunnen hebben.

Mocromaffia
Een avond over de verwevenheid tussen de onder- en bovenwereld, de polderpenoze van de jaren tachtig en negentig, maar ook over de hedendaagse mocromaffia, de cocaïne-oorlog en de (on)macht van politie en justitie om georganiseerde misdaad te bestrijden.

VPRO Zomergasten op tv

Politie justitie misdaad bekende nederlanders presentator fragmenten zomergasten eerste aflevering verwevenheid georganiseerde misdaad start janine abbring john van den heuvel bestrijden vpro seizoen avond gesprek aflevering 1 van den heuvel.