Bekijk de uitzending van Voor Hetzelfde Geld terug

Di 18 augustus 2020 | 16:05 Voor Hetzelfde Geld

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier naar Voor Hetzelfde Geld gemist.

Voor Hetzelfde Geld

Datum
Di 18 augustus 2020
Tijd
16:05 tot 17:03
Zender
RTL 4
Genre
Amusement, Reality
Acteurs
Natasja Froger
Twitter hashtag
#voorhetzelfdegeld
Deel-url
gids.tv/24895499

Herhaling. Natasja Froger is terug met een nieuw seizoen van Voor Hetzelfde Geld, waarin ze mensen begeleidt die het verlaten van de stad serieus overwegen, maar voor wie de stap nog net even te groot is. De afleveringen zijn elke maandag om 20:30 uur op RTL 4.

Woonwensen
Met de krapte op de huizenmarkt en de heroverweging van de woonwensen, lonkt een woning buiten de Randstad meer dan ooit. En zijn de lockdown en de anderhalvemeter-maatschappij een extra factor geworden in de afweging: is een tuin nu juist niet wenselijk? Of een groter huis, met wat meer ruimte of een aparte werkkamer?

Penthouse
In de eerste aflevering zie je Henk en Theo. Zij wonen met hun hondjes Coco en Boogy in hun Diemense penthouse. Ze missen een tuin en willen meer ruimte voor hun gasten én excentrieke hobby's. Zelfs voor het budget van 750.000 euro is dat niet te vinden in Diemen. Natasja neemt de mannen geblinddoekt mee naar drie bijzondere woningen.

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Voor Hetzelfde Geld op gids.tv/v240130/voor-hetzelfde-geld.

Voor Hetzelfde Geld op tv

.