Bekijk de uitzending van Voor Hetzelfde Geld terug

Ma 4 november 2019 | 20:33 Voor Hetzelfde Geld

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Voor Hetzelfde Geld gemist? Bekijk hier naar Voor Hetzelfde Geld gemist.

Voor Hetzelfde Geld

Datum
Ma 4 november 2019
Tijd
20:33 tot 21:26
Zender
RTL 4
Genre
Life-stylemagazine
Jaar
2019
Presentatie
Natasja Froger
Twitter hashtag
#voorhetzelfdegeld
Deel-url
gids.tv/23197492

In het nieuwe programma Voor Hetzelfde Geld geeft Natasja Froger mensen de ultieme mogelijkheid om een nieuw huis uit te proberen voordat ze de grote sprong wagen.

Geblinddoekt
De mensen die meedoen aan dit programma wonen in de stad, maar denken na over het verlaten ervan. Ze krijgen nu de kans om dat eens te proberen. Geblinddoekt krijgen de stellen op één dag drie huizen buiten de stad te zien.

Proefwonen
De huizen vallen in het budget van de deelnemers, maar nu krijgen ze er veel meer ruimte voor terug dan ze gewend zijn. Na de keuze voor één van de drie huizen mogen ze er een week lang proefwonen. Aan het eind van de week maken ze de keuze of ze gaan verhuizen of niet.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering zijn Rick en Annette te zien. Zij hebben een appartement in Amsterdam en willen graag een groot huis met een tuin, maar dat is in de hoofdstad niet te betalen. Durven ze na een week proefwonen in hun droomhuis in de provincie de stap te wagen om Amsterdam definitief te verlaten?

Voor Hetzelfde Geld op tv

.