Bekijk de uitzending van Volle Zalen terug

Wo 13 juni 2018 | 20:45 Volle Zalen

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Volle Zalen gemist? Bekijk hier naar Volle Zalen gemist.

Volle Zalen

Datum
Wo 13 juni 2018
Tijd
20:45 tot 21:15
Zender
NPO 2
Genre
Cultuurmagazine
Jaar
2018
Presentatie
Cornald Maas
Twitter hashtag
#vollezalen
Uitzending gemist
Volle Zalen gemist
Deel-url
gids.tv/20390787

Paul van Vliet stond op 27 mei voor de allerlaatste keer op de planken als cabaretier. Cornald Maas gaat in deze aflevering van Volle Zalen met Van Vliet terug naar de plekken die de 82-jarige maestro hebben gevormd.

De Leidse Studenten Vereniging Minerva zet bij uitzondering de deuren van hun sociëteit open, zodat Cornald en Van Vliet een bezoek kunnen brengen aan de plek waar Paul eind jaren vijftig optrad met het Leidsch Studenten Cabaret.

In het Kurhaus aan de boulevard in Scheveningen halen ze herinneringen op aan Bram van de Commune en Majoor Kees, typetjes waarmee hij doorbrak bij een groot publiek.

Van Vliet blikt met trots én milde ironie terug op zijn loopbaan. Maar is hij nu echt klaar met het artiestenbestaan? Cornald Maas volgt Paul van Vliet over een langere periode. Hij is bij belangrijke (privé)momenten en schetst zo een persoonlijk en intiem portret.

Volle Zalen toont exclusieve beelden voor én achter de schermen tijdens de allerlaatste 'Alleen op zondag', de voorstelling die Paul van Vliet de afgelopen zes seizoenen 101 keer speelde.

Volle Zalen op tv

Cornald maas studenten portret scheveningen maas achter de schermen voorstelling cabaret cabaretier vliet minerva kurhaus majoor loopbaan maestro publiek schermen paul van vliet paul van trots plek bram.