Bekijk de uitzending van Vliegende Hollanders: Sterren van de schans terug

Vr 1 maart 2013 | 20:30 Vliegende Hollanders: Sterren van de schans

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Vliegende Hollanders: Sterren van de schans gemist? Bekijk hier naar Vliegende Hollanders: Sterren van de schans gemist.

Vliegende Hollanders: Sterren van de schans

Datum
Vr 1 maart 2013
Tijd
20:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Entertainmentprogramma
Presentatie
Tess Milne, Gerard Joling
Twitter hashtag
#vliegendehollanders
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Vliegende Hollanders: Sterren van de schans gemist
Deel-url
gids.tv/8825463

Afgelopen vrijdag keken op het hoogtepunt van de uitzending 1.2 miljoen kijkers naar de eerste Vliegende Hollanders. Aanstaande vrijdag is het de beurt aan Lange Frans, Koert-Jan, Geert, Dean, Ingrid, Robert, Emile, Robin en Shary-An om de schans te trotseren. Welke sterren zich bij finalisten Chimène, Keizer, Bibi en Jody voegen is vrijdag 1 maart vanaf 20.30 te zien op SBS6.

Het programma dat in Nederland veel publiciteit oplevert is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Producent MasMedia reageert: “We zijn zeer verheugd met de buitenlandse interesse voor het programma Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans.” Ook SBS6 is tevreden met de cijfers van afgelopen vrijdag. “We zijn blij met dit zeer vrolijke en verrassende programma en kijken uit naar de spectaculaire tweede aflevering aanstaande vrijdag en natuurlijk de finale op 8 maart”, aldus Remko van Westerloo, directeur televisie SBS Broadcasting.

Tijdens de uitzending kan op het tweede scherm via sbs6.nl/plus worden geraden of de sterren voor de 15, 30 of 70 meter schans kiezen. Ook is op sbs.nl/vliegendehollanders extra beeldmateriaal beschikbaar van de trainingen voorafgaand aan de sprongen.

Ook Shownieuws, die exclusief backstage-toegang had tot de opnames, besteedt extra aandacht aan het programma. In de late uitzending zullen de reacties van de BN'ers te zien zijn na de eerste sprongen.

Vliegende Hollanders: Sterren van de schans op tv

Miljoen cijfers buitenland nederland uitzending gerard joling finale televisie finalisten ingrid keizer sterren tess beeldmateriaal westerloo opnames sbs6 emile schans scherm shownieuws lange frans joling reacties tess milne.
Emile glijdt van de schans