Bekijk de uitzending van Villa Felderhof: Hello Goodbye terug

Ma 27 december 2010 | 22:35 Villa Felderhof: Hello Goodbye

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Villa Felderhof: Hello Goodbye gemist? Bekijk hier naar Villa Felderhof: Hello Goodbye gemist.

Villa Felderhof: Hello Goodbye

Datum
Ma 27 december 2010
Tijd
22:35 tot 23:45
Zender
NPO 1
Presentatie
Joris Linssen
Twitter hashtag
#Villa-Felderhof
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/1931991

De rollen zijn omgedraaid: Joris Linssen interviewt in de Villa Rik Felderhof. Rik geeft een bijzonder kijkje in zijn ziel, leven en werk.

Joris kijkt met Rik terug op de geschiedenis van Villa Felderhof en bezoekt de bekende plekken in Saint-Tropez die hij met zijn logés aandeed en het decor vormden van het programma.

Vanaf 1996 bracht de NCRV het interviewprogramma Villa Felderhof op het scherm. In die tijd ontving Rik Felderhof bijna 200 gasten in zijn villa aan de Côte d’Azur.

Eén van de afleveringen die nog steeds het meest tot de verbeelding spreekt, is de uitzending met Majoor Bosshardt en Herman Brood. Maar ook de legendarische programma’s met Pim Fortuyn, Frédérique Huydts, André Hazes, Jan Smit, Jos Brink en vele anderen liggen bij velen nog in de herinnering.

Gijs van Beuzekom, Manager NCRV Televisie: “De NCRV is Rik veel dank verschuldigd. De vele programma’s die hij voor ons heeft gemaakt waren succesvol en heeft onvergetelijke televisie opgeleverd. Titels als Villa Felderhof, De Stoel en Felderhof ontmoet zullen dan ook onmiskenbaar tot een stukje NCRV-geschiedenis gaan behoren. Met deze bijzondere aflevering nemen we eervol afscheid van Villa Felderhof.”

Villa Felderhof: Hello Goodbye op tv

Brood uitzending afscheid televisie geschiedenis jan smit majoor bosshardt succesvol villa pim fortuyn jos brink decor fortuyn ncrv andré hazes majoor saint-tropez scherm herman brood joris linssen rik felderhof hello goodbye.