Bekijk de uitzending van Vier Handen Op Eén Buik: hoe is het nu met-aflevering terug

Di 19 januari 2021 | 20:25 Vier Handen Op Eén Buik: hoe is het nu met-aflevering

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Vier Handen Op Eén Buik: hoe is het nu met-aflevering gemist? Bekijk hier naar Vier Handen Op Eén Buik: hoe is het nu met-aflevering gemist.

Vier Handen Op Eén Buik: hoe is het nu met-aflevering

Datum
Di 19 januari 2021
Tijd
20:25 tot 21:20
Zender
NPO 3
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25726044

In deze 'hoe is het nu met'-aflevering van Vier Handen Op Eén Buik gaan de bekende moeders terug naar de jonge vrouwen die ze ondersteunden rond hun bevalling. Ook volgende week dinsdag staat er een 'hoe is het nu met'-aflevering op het programma.

Pittige periode
Patty Brard gaat langs bij Tiffany om te kijken hoe het nu met haar gaat. De moeder van twee jongens heeft de afgelopen tijd een pittige periode achter de rug. Haar vader overleed plotseling.

Schulden
Xandra Brood gaat na vier jaar weer op bezoek bij de vrolijke Rosa. Ze woonde in een klein appartement, had veel schulden en stond er tijdens haar zwangerschap alleen voor.

Eigen bedrijfje
Victoria Koblenko gaat terug naar de Twentse Jennifer. Haar kindje werd destijds tijdelijk uit huis geplaatst en haar relatie ging uit. En Nienke Plas gaat op pad met Shannon, die hard aan het werk is om haar eigen bedrijfje op te zetten.

Vier Handen Op Eén Buik: hoe is het nu met-aflevering op tv

.