Bekijk de uitzending van Veronica Inside terug

Vr 10 augustus 2018 | 20:30 Veronica Inside

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Veronica Inside gemist? Bekijk hier naar Veronica Inside gemist.

Veronica Inside

Datum
Vr 10 augustus 2018
Tijd
20:30 tot 22:30
Zender
Veronica
Genre
Show
Deel-url
gids.tv/20730101

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn vanavond om 20:30 uur voor het eerst te zien in met nieuwe voetbaltalkshow Veronica Inside. Het is voor de heren de eerste keer sinds hun vertrek bij RTL dat de heren weer hun visie over het voetbal, en de vandaag begonnen Eredivisie, mogen loslaten.

Veronica Inside is voortaan elke vrijdag- én maandagavond om 20:30 uur te zien op Veronica. Het programma duurt bovendien een half uur langer dan Voetbal Inside: tot 22:30 uur.

In de bekende opstelling bespreken Wilfred, Johan, René en wisselende (vaste) gasten de opvallendste ontwikkelingen op de Nederlandse en buitenlandse voetbalvelden. Maar ook voor andere zaken die ter sprake komen mag de kijker een uitgesproken analyse verwachten, met hier en daar een knipoog en altijd met een sausje van voetbalhumor overgoten.

Veronica Inside op tv

Voetbal eredivisie knipoog voetbalvelden rené van der gijp show veronica kijker analyse gijp johan derksen vertrek derksen wilfred genee aflevering 1.
Hoe was de vakantie van Johan, Wilfred en René?