Bekijk de uitzending van Verliefd op Ibiza terug

Za 16 november 2019 | 13:55 Verliefd op Ibiza

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Verliefd op Ibiza gemist? Bekijk hier naar Verliefd op Ibiza gemist.

Verliefd op Ibiza

Datum
Za 16 november 2019
Tijd
13:55 tot 14:50
Zender
NET 5
Genre
Romantisch-komische serie
Jaar
2013
Regisseur
Johan Nijenhuis
Acteurs
Jan Kooijman, Jim Bakkum, Simone Kleinsma, Rick Engelkes, Kim Feenstra
Twitter hashtag
#verliefdopibiza
Deel-url
gids.tv/23268049

Verliefd op Ibiza is een Nederlandse komedie uit 2013 onder regie van Johan Nijenhuis. Met in de hoofdrol onder andere Jan Kooijman, Gigi Ravelli en Sanne Vogel. Deze productie was een groot succes in de bioscopen. In drie dagen waren er al meer dan 100.000 bezoekers die deze film hebben gezien. Armin van Buuren, die als DJ in de film te zien is, heeft tevens de soundtrack van de film verzorgd.

Het ultieme partyeiland Ibiza!. De mooiste stranden, uitgaan in de clubs vol beroemde DJ's en de mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar? Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet - of niet langer - haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

Na dit grote succes zou in februari 2019 een nieuwe Nederlandse romcom Verliefd op Cuba te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Wederom met Jan Kooijman in de hoofdrol.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/verliefd-op-ibiza

Verliefd op Ibiza op tv

Armin van buuren productie film vogel cuba uitgaan ibiza universele roosendaal georgina verbaan serie komedie rick kooijman kim feenstra streamen stranden eiland bezoekers gigi ravelli jan kooijman jim bakkum johan nijenhuis lone van roosendaal louis talpe rick engelkes sanne vogel simone kleinsma willeke van ammelrooy sjoerd plek soundtrack seizoen romcom 2019 plan sanne deze.
Verliefd op Ibiza - Trailer