Verliefd op Ibiza

Meest recente uitzending
Datum
Za 28 december 2019
Tijd
13:55 tot 14:50
IMDb
4.9
Genre
Romantisch-komische serie
Jaar
2013
Regisseur
Johan Nijenhuis
Acteurs
Jan Kooijman, Jim Bakkum, Simone Kleinsma, Rick Engelkes, Kim Feenstra
Twitter hashtag
#verliefdopibiza
Deel-url
gids.tv/23516474

Verliefd op Ibiza is een Nederlandse komedie uit 2013 onder regie van Johan Nijenhuis. Met in de hoofdrol onder andere Jan Kooijman, Gigi Ravelli en Sanne Vogel. Deze productie was een groot succes in de bioscopen. In drie dagen waren er al meer dan 100.000 bezoekers die deze film hebben gezien. Armin van Buuren, die als DJ in de film te zien is, heeft tevens de soundtrack van de film verzorgd.

Het ultieme partyeiland Ibiza!. De mooiste stranden, uitgaan in de clubs vol beroemde DJ's en de mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar? Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet - of niet langer - haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

Na dit grote succes zou in februari 2019 een nieuwe Nederlandse romcom Verliefd op Cuba te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Wederom met Jan Kooijman in de hoofdrol.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/verliefd-op-ibiza

Meer op tv: Manchester United op tv , Dakar op tv en Go Ahead Eagles op tv

Video