Bekijk de uitzending van Verborgen verleden terug

Za 7 april 2012 | 20:20 Verborgen verleden

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Verborgen verleden gemist? Bekijk hier naar Verborgen verleden gemist.

Verborgen verleden

Datum
Za 7 april 2012
Tijd
20:20 tot 21:10
Zender
NPO 2
Twitter hashtag
#VerborgenVerleden
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Verborgen verleden gemist
Deel-url
gids.tv/7408959

Sophie Hilbrand werd als tv-presentatrice bekend door het programma Spuiten en slikken. Intussen heeft ze voor BNN tal van programma's op het scherm gebracht, van Try before you die tot Je zult het maar zijn.

Daarnaast schitterde ze in films als Zomerhitte van Monique van de Ven. Sinds Sophie zelf een gezin heeft, is ze nieuwsgieriger geworden naar haar voorouders.

Zo vindt ze dat ze te weinig weet over haar lievelingsoma Fransje Reichman die inmiddels overleden is. Als ze meer over oma Fransje te weten komt, leert Sophie misschien ook zichzelf beter kennen.

Oma was iemand van 'niet zeuren maar aanpakken' en Sophie zit zo ook in elkaar. Zitten eigenschappen als daadkracht en doorzettingsvermogen in haar genen?

En waaruit blijkt dat dan bij haar voorouders? Voor de antwoorden reist Sophie naar diverse buitenlanden, waar ze mooie verhalen vindt die haar voorouders tot leven brengen.

Verborgen verleden op tv

.