Bekijk de uitzending van Verborgen verleden terug

Za 13 oktober 2018 | 20:30 Verborgen verleden

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Verborgen verleden gemist? Bekijk hier naar Verborgen verleden gemist.

Verborgen verleden

Datum
Za 13 oktober 2018
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO 2
Genre
Reportage
Jaar
2018
Presentatie
Gijs Scholten van Aschat
Twitter hashtag
#VerborgenVerleden
Uitzending gemist
Verborgen verleden gemist
Deel-url
gids.tv/21101923

Vanavond gaat Kees Prins op zoek naar zijn familiegeschiedenis in Verborgen Verleden.

Kees Prins is als acteur onder meer bekend van Jiskefet, Overspel en Bij ons in de Jordaan. Hij is nieuwsgierig naar de geschiedenis van de katholieke enclave Heemstede, waar hij opgroeide.

Ook wil hij weten of er meer artistieke lijnen in zijn familie te vinden zijn, kunstenaars met wie hij een verwantschap kan voelen. Bovenal zou hij echte vrijbuiters onder zijn voorouders willen vinden, mensen die echt gelééfd hebben. En gelukkig zijn die er ook geweest.

Voor sommige voorouders ging dat vrije leven wel gepaard met menig bezoek aan de gevangenis, maar het levert Kees mooie verhalen op. Ook over de liefde vindt hij mooie verhalen.

Verborgen verleden op tv

Katholieke gevangenis prins bekende nederlanders jordaan geschiedenis liefde acteur scholten enclave kunstenaars heemstede verborgen jiskefet gijs scholten van aschat kees prins reportage familie verborgen verleden voorouders familiegeschiedenis seizoen seizoen 8.