Bekijk de uitzending van Venus - Let's Talk About Sex terug

Do 16 november 2017 | 23:00 Venus - Let's Talk About Sex IMDb: 7.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Venus - Let's Talk About Sex gemist? Bekijk hier naar Venus - Let's Talk About Sex gemist.

Venus - Let's Talk About Sex

Datum
Do 16 november 2017
Tijd
23:00 tot 00:05
Zender
NPO 3
IMDb
7.2
Genre
Documentaire
Jaar
2016
Regisseur
Mette Carla Albrechtsen
Twitter hashtag
#3doc
Deel-url
gids.tv/19022883

Vrouwelijke seksualiteit wordt vaak weergegeven met stereotypen. De documentaire Venus biedt een alternatief en geeft vanuit een authentiek perspectief aan hoe vrouwen het zelf ervaren. Twee dertigjarige vrouwelijke regisseurs onderzoeken op basis van hun eigen seksuele frustraties het verlangen vanuit een vrouwelijk oogpunt.

Ze besluiten een film te maken gebaseerd op de erotische herinneringen van vrouwen en hun reflecties hierop. En wat begint als casting wordt gaande weg een gedeelde ervaring van intimiteit. De stoel waarop de vrouwen voor de casting plaats nemen wordt een exploratieruimte waar de jonge vrouwen hun ware verlangens en fantasieën delen en terug kijken op hun ervaringen met seks, schaamte, lust en plezier.

Vijftien jonge vrouwen vertellen over hun erotische ervaringen en vijf van hen herbeleven een seksuele ervaring die hen het meest is bijgebleven. De film geeft zo een bijzondere kijk op jonge vrouwelijke seksualiteit.

Venus - Let's Talk About Sex op tv

Vrouwen documentaire film vrouwelijk seks besluiten casting seksualiteit jonge vrouwen regisseurs venus.
Venus - Let's Talk About Sex - Trailer