Bekijk de uitzending van Vechtershart terug

Zo 9 april 2017 | 20:20 Vechtershart

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Vechtershart gemist? Bekijk hier naar Vechtershart gemist.

Vechtershart

Datum
Zo 9 april 2017
Tijd
20:20 tot 21:20
Zender
NPO 3
Genre
Misdaadserie
Jaar
2017
Acteurs
Waldemar Torenstra, Benja Bruijning, Imanuelle Grives
Twitter hashtag
#vechtershart
Uitzending gemist
Vechtershart gemist
Deel-url
gids.tv/17612049

In de aanloop naar een grootse rematch tussen de kickbokskampioenen en liefdesrivalen Nick Roest (Waldemar Torenstra) en Jerry Valentijn (Werner Kolf) wordt één van hen bewusteloos aangetroffen op het parkeerterrein van het vechtgala. Dit is het spannende begin van een nieuw seizoen Vechtershart dat dit keer de aandacht verlegt naar MMA (Mixed Martial Arts). Ook actuele thema's als matchfixing en dopinggebruik komen aan bod.

Hoofdrolspelers zijn Waldemar Torenstra, Imanuelle Grives en Benja Bruining. Daarnaast keren uit het eerste seizoen Loes Haverkort, Kimberley Klaver, Peter Paul Muller, Martijn Fischer en Werner Kolf terug. Een nieuw gezicht is de Vlaamse acteur Bill Barberis als Briek Stevens, de louche MMA-trainer van Nick. Net als in seizoen 1 spelen bekende Nederlandse vechtsporters een rol in de serie. Waldemar en Imanuelle nemen het in de ring op tegen professioneel MMA-vechters Melvin Manhoef en Marloes Coenen.

In het tweede seizoen proberen de broers Nick en David Roest een jaar na de dood van hun vader hun leven weer op poten te krijgen. Nu een relatie met zijn ex Selma verkeken lijkt, wil Nick het eindelijk eens ‘goed doen’ met zijn meisje Kirsten. De markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds populairder wordende MMA, waardoor Nick wordt gedwongen rigoureuze keuzes te maken. En daarbij ligt voortdurend de verlokking van het ‘makkelijke’ geld op de loer.

Vechtershart op tv

.
Promo: Vechtershart