Bekijk de uitzending van Vandaag over een jaar terug

Do 15 maart 2018 | 20:35 Vandaag over een jaar

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Vandaag over een jaar gemist? Bekijk hier naar Vandaag over een jaar gemist.

Vandaag over een jaar

Datum
Do 15 maart 2018
Tijd
20:35 tot 21:30
Zender
Eén
Genre
Realityreeks
Jaar
2018
Twitter hashtag
#vandaagovereenjaar
Deel-url
gids.tv/19822300

Vanaf vanavond ontvangt presentatrice Cath Luyten in het nieuwe programma 'Vandaag over een jaar' wekelijks een aantal gewone Vlamingen die in 2017 iets bijzonders wilden realiseren - zowel grote als kleine plannen. Vijftig kilo vermageren, een kindje adopteren, de Mont Ventoux beklimmen, een angst overwinnen… Caths gasten waren stuk voor stuk vastberaden om hun voornemen waar te maken.

Cath Luyten: "Een jaar lang hebben mijn gasten gezwoegd, geploeterd en gestreden. Voor dat ene, ultieme doel. Voor iets wat hun leven beheerste en wat hen in de weg stond gelukkig te zijn. Stuk voor stuk hebben deze mensen me verbaasd met hun doorzettingsvermogen. Ik was voor hen een luisterend oor. Het idee een jaar later weer op mijn zetel te zitten, was de enige stok achter de deur. Maar wel 'n goeie."

Cath ontvangt onder andere Sofie, die graag een lief zou hebben, Jean-Paul die zijn vliegangst wil overwinnen, Shari en Ivo die zwanger willen raken, Pauline en Ann die de Mont Ventoux willen beklimmen met de fiets, en Lauren die na een zware ziekte weer een dansoptreden wil geven.

Vandaag over een jaar op tv

Presentatrice fiets beklimmen zwanger mont ventoux lief vlamingen lauren plannen ziekte adopteren angst cath luyten seizoen aflevering 1.