Bekijk de uitzending van Van je vrienden moet je het hebben terug

Wo 9 augustus 2017 | 22:27 Van je vrienden moet je het hebben

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Van je vrienden moet je het hebben gemist? Bekijk hier naar Van je vrienden moet je het hebben gemist.

Van je vrienden moet je het hebben

Datum
Wo 9 augustus 2017
Tijd
22:27 tot 23:27
Zender
RTL 5
Genre
Spelshow
Presentatie
Nicolette Kluijver, Rick Brandsteder
Twitter hashtag
#VJVMJHH
Deel-url
gids.tv/18384014

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Spelshow: Spelshow waarin twee teams van vier vrienden, collega's of familieleden tegen elkaar strijden in allerlei humoristische en gênante opdrachten. Het team dat er in slaagt de opdracht te winnen, krijgt geld voor hun jackpot. Het verliezende team moet de show verlaten. Ze hebben nog één kans om in het spel te blijven, door een extreem gênante of pijnlijke verliezersopdracht uit te voeren, waarbij hun vriendschap tot het uiterste wordt getest. Slagen ze daarin, dan blijven ze in het spel, maar anders worden ze vervangen door een van de gretige reserveteams die backstage zitten te wachten. Aan het eind van iedere aflevering bepaalt de laatste opdracht welk team er met een flink geldbedrag vandoor gaat. Maar de vraag is: hoeveel hebben ze voor elkaar en het geld over?

Van je vrienden moet je het hebben op tv

Jackpot vriendschap extreem familieleden show spelshow opdracht collega's rick backstage geld teams nicolette kluijver rick brandsteder team wachten.