Bekijk de uitzending van Van God Los terug

Ma 18 september 2017 | 21:15 Van God Los

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Van God Los gemist? Bekijk hier naar Van God Los gemist.

Van God Los

Datum
Ma 18 september 2017
Tijd
21:15 tot 22:15
Zender
NPO 3
Genre
Dramaserie
Jaar
2017
Twitter hashtag
#vangodlos
Uitzending gemist
Van God Los gemist
Deel-url
gids.tv/18633089

Vanavond start het vierde seizoen van de misdaadserie Van God Los, die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden. In deze serie spelen veel bekende acteurs mee, zoals Benja Bruijning, Imanuelle Grives, Ricky Koole, Maartje Remmers, Mustafa Duygulu, Mr. Polska, Henry van Loon, Martin van Waardenberg, Martijn Fischer, Javier Guzman, Cees Geel en Femke Lakerveld.

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers.

In aflevering 1 wordt Charley als puber ten onrechte beschuldigd van het seksueel misbruiken van een neefje, maar zijn vader, een grove, dominante man, neemt het voor hem op. Zo ontstaat een afhankelijke relatie, waarbij Charley permanent bij zijn vader in het krijt staat. Maar als de twee jaren later een zakelijk geschil krijgen en Charley zijn vader toch de rug toekeert, besluit de vader zijn zoon alsnog te beschuldigen van pedofilie. Dan knapt er iets in Charley...

Van God Los op tv

Dader criminaliteit martijn fischer loon slachtoffer pedofilie serie dramaserie relatie misdaden kijker mustafa puber start benja bruijning cees geel femke lakerveld henry van loon javier guzman maartje remmers martin van waardenberg ricky koole vader imanuelle grives.