Bekijk de uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren terug

Wo 17 oktober 2018 | 21:31 Van Der Vorst Ziet Sterren

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Van Der Vorst Ziet Sterren gemist? Bekijk hier naar Van Der Vorst Ziet Sterren gemist.

Van Der Vorst Ziet Sterren

Datum
Wo 17 oktober 2018
Tijd
21:31 tot 22:30
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma
Jaar
2018
Presentatie
Peter van Der Vorst
Twitter hashtag
#vdvzs
Officiële Twitter
@petervdvorst
Uitzending gemist
Van Der Vorst Ziet Sterren gemist
Deel-url
gids.tv/21125580

In het vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren gaat Peter van der Vorst langs bij verschillende Nederlandse sterren voor een openhartig gesprek en een exclusief kijkje in hun leven. Hij bezoekt onder anderen Angela Schijf, Anita Meyer, Roxeanne Hazes, Ronnie Flex en Armin van Buuren. Het jubileumseizoen is vanaf vanavond elke woensdag om 21:30 uur te zien op RTL 4.

In de eerste aflevering is Peter op de set van Flikken Maastricht met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij niet alleen Ronnies ouders, maar ook zijn grootouders ontmoet. Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: geitenyoga. Roxeanne vertelt openhartig over haar pestverleden, hoe ze vroeger is mishandeld door een agressief vriendje en de ruzie met haar broertje. Ook komt moeder Rachel even langs. Verder bezoekt Peter Paul de Leeuw, één van de grondleggers van het programma.

Volgens Peter wordt het een mooi jubileumseizoen: "Dit is het tiende jaar en vijftiende seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren en we maken er echt een feestje van, met bijzondere gasten!" Een van deze bijzondere gasten is Anita Meyer. Een interview met Anita stond al lange tijd op Peters wensenlijst, en was dus het perfecte cadeau aan zichzelf voor dit feestelijke seizoen.
Peter ontmoet verder Lilian Marijnissen, Tino Martin, Wim Kieft en geliefden Holly Brood en Soy Kroon.

Van Der Vorst Ziet Sterren op tv

Leeuw maastricht brood paul de leeuw armin van buuren kroon ruzie cadeau boerderij agressief wim kieft sterren vorst eerste aflevering talkshow schijf flikken maastricht flikken anita peters feestje bucketlist geliefden wensenlijst flex roxeanne hazes meyer interview angela schijf anita meyer lilian marijnissen peter van der vorst moeder marijnissen lilian ouders soy kroon van der vorst ziet sterren seizoen gesprek aflevering 1 hazes thuis tijd ronnie flex.