Bekijk de uitzending van Valhalla terug

Ma 4 januari 2016 | 20:30 Valhalla

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Valhalla gemist? Bekijk hier naar Valhalla gemist.

Valhalla

Datum
Ma 4 januari 2016
Tijd
20:30 tot 21:20
Zender
NPO 3
Genre
Show
Jaar
2016
Presentatie
Valerio Zeno
Twitter hashtag
#valhalla
Deel-url
gids.tv/14791152

In de hemel van Valerio Zeno is iedereen welkom die zijn gebeden door hem wil laten verhoren. Dansen op een vulkaan, in een kerstboom springen of de iconische zoenscène uit GTST met Ferry Doedens naspelen: alles is mogelijk in het nieuwe BNN-programma Valhalla. Hoe klein, groot, fantastisch of absurd de ideeën van kijkers ook zijn, Valerio probeert ze waar te maken. Valhalla is vanaf vanavond iedere maandag om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

In Valhalla ontvangt Valerio Zeno wekelijks een studio vol publiek. Valerio: ‘Wat is het een feest om mensen te mogen helpen met de meest uiteenlopende dromen. Vanuit m'n eigen studio zou ik dit het liefst iedere dag doen.’

In de eerste aflevering van Valhalla gaat de kinderwens van Eva in vervulling. Na het winnen van de “Valhalla Awards” krijgt ze de kans om voor een enorm publiek een dankwoord uit te spreken. Louis is uit Oeganda gevlucht, omdat hij homoseksueel is. Valerio geeft hem het podium om het strijdlied van Conchita Würst te zingen en zo het onrecht dat LGBT’s wordt aangedaan onder de aandacht brengen. En tot slot hoeft Rob nu eens niet uit te kijken met zijn rolstoel. In de supermarkt van Valhalla mag hij alles omver rijden!

Valhalla op tv

.
Promo: Valhalla