Bekijk de uitzending van Valerian and the City of a Thousand Planets terug

Za 15 augustus 2020 | 20:00 Valerian and the City of a Thousand Planets IMDb: 6.5

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Valerian and the City of a Thousand Planets gemist? Bekijk hier naar Valerian and the City of a Thousand Planets gemist.

Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets
Datum
Za 15 augustus 2020
Tijd
20:00 tot 22:44
Zender
RTL 7
IMDb
6.5
Genre
Sciencefiction, Film
Jaar
2017
Regisseur
Luc Besson
Acteurs
Clive Owen, Gérard Krawczyk, Dane DeHaan, Cara Delevingne, David Saada
Deel-url
gids.tv/24880035

Valerian and the City of a Thousand Planets is een Franse sciencefiction- en avonturenfilm uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door Luc Besson ('The Fifth Element' en 'Lucy'). De hoofdrollen worden vertolkt door Cara Delevingne, Dane DeHaan en Clive Owen.

In de 28ste eeuw zijn speciale agenten Valerian (Dane DeHaan) en Laureline (Cara Delevingne) een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha – een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de ‘Stad van Duizend Planeten’. In een race tegen de klok moeten Valerian en Laureline deze verwoestende bedreiging identificeren om zo niet alleen Alpha, maar de toekomst van het hele universum veilig te stellen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/valerian-and-the-city-of-a-thousand-planets

Valerian and the City of a Thousand Planets op tv

.
Valerian and the City of a Thousand Planets - Trailer