Bekijk de uitzending van Ushi & The family terug

Za 8 oktober 2011 | 20:00 Ushi & The family

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ushi & The family gemist? Bekijk hier naar Ushi & The family gemist.

Ushi & The family

Datum
Za 8 oktober 2011
Tijd
20:00 tot 20:45
Zender
RTL 4
Genre
Amusementsprogramma
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Ushi & The family gemist
Deel-url
gids.tv/6514837

Wederom is het Wendy van Dijk gelukt om voor het nieuwe televisieseizoen iets nieuws te creëren. Dit keer is het niet bij één nieuw typetje gebleven, maar kruipt ze in de huid van een hele familie. In ‘Ushi & The Family' speelt Wendy drie generaties van de familie Leenders uit Limburg; oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo.

Zij ademen televisie en doen er dan ook alles aan om zoveel mogelijk op het scherm te verschijnen. Maar ook het populaire typetje Ushi is natuurlijk van de partij.

Naast Betsie, Gerda en Bo horen ook vader Toon en dochter Esmeralda bij de familie. De Leenders zijn verzorgd en netjes, maar ook behoorlijk vol van zichzelf.

Zo heeft Gerda het voor elkaar gekregen dat het team van ‘Eigen Huis & Tuin' bij haar komt klussen en doet Bert van Leeuwen er alles aan om de ruzie tussen de zusjes Bo en Esmeralda op te lossen in zijn programma ‘Het Familiediner'.

Bo is een grote fan van ‘GTST' en wil niets liever dan figureren in Neerlands populairste soap en oma laat haar geheugen testen bij Jan Slagter tijdens het programma ‘MAX Geheugentrainer'. Toon heeft niets met televisie en vindt het allemaal nep, maar voor ‘Ushi' maakt hij graag een uitzondering.

Wendy van Dijk: “De opgave om na Ushi, Dushi en Loesie weer een nieuw typetje te verzinnen was deze keer moeilijker dan ooit. De meeste BN-ers zijn nu tenslotte zo op hun hoede door de voorgaande series. Maar mijn nieuwe idee waarin we juist onderdeel zijn van hun eigen programma bleek echter ontzettend goed te werken.

Welke presentator verwacht in zijn eigen programma met zijn eigen ploeg beetgenomen te worden? Niemand dus. Met dank aan de make-up artists Kevin van den Bergh en Floris Schuller, die maar liefst drie vermommingen voor me maakten, bleek dit de ideale set-up voor een nieuw hoofdstuk in de serie Ushi: ‘Ushi & The Family'!

Ik ben echt heel blij en trots op het resultaat. Ik dank vooral alle BN-ers die zo sportief reageerden, maar ook hun ploegen, hun redactie, die niet alleen in het complot zaten maar ook bijna een halfjaar lang het ‘geheim' wisten te bewaren.”

Vanavond maakt moeder Gerda haar televisiedebuut als houtdeskundige in het programma van Martijn Krabbé, ‘Uitstel Van Executie'. Iedereen zit er klaar voor, behalve Toon die toch echt uit ander hout is gesneden…

Ushi reist van Japan naar London voor een interview met sekssymbool Pamela Anderson, want de Japanse reporter wil natuurlijk alles weten over haar sexy imago. Het wordt een openhartig interview over hoe zij als kind was, maar uiteraard laat Ushi geen kans onbenut om ook haar borsten ter sprake te brengen. Tot slot wil Ushi graag weten of zij zelf een playmate zou kunnen worden.

Ushi & The family op tv

.
Wendy van Dijk in DWDD over haar nieuwe typetjes