Bekijk de uitzending van Ushi & the Family terug

Za 25 juni 2016 | 22:57 Ushi & the Family

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ushi & the Family gemist? Bekijk hier naar Ushi & the Family gemist.

Ushi & the Family

Datum
Za 25 juni 2016
Tijd
22:57 tot 23:42
Zender
RTL 4
Genre
Komische show
Twitter hashtag
#ushi
Uitzending gemist
Ushi & the Family gemist
Deel-url
gids.tv/15827106

Vanaf vanavond worden oude afleveringen van Ushi & the Family uit 2011 herhaald op RTL 4.

Wendt van Dijk kruipt in de huid van een hele familie. In ‘Ushi & The Family’ speelt Wendy drie generaties van de familie Leenders uit Limburg; oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo. Zij ademen televisie en doen er dan ook alles aan om zoveel mogelijk op het scherm te verschijnen. Maar ook het populaire typetje Ushi is natuurlijk van de partij.

Naast Betsie, Gerda en Bo horen ook vader Toon en dochter Esmeralda bij de familie. De Leenders zijn verzorgd en netjes, maar ook behoorlijk vol van zichzelf. Zo heeft Gerda het voor elkaar gekregen dat het team van ‘Eigen Huis & Tuin’ bij haar komt klussen en doet Bert van Leeuwen er alles aan om de ruzie tussen de zusjes Bo en Esmeralda op te lossen in zijn programma ‘Het Familiediner’. Bo is groot fan van ‘GTST’ en wil niets liever dan figureren in Neerlands populairste soap en oma laat haar geheugen testen bij Jan Slagter tijdens het programma ‘MAX Geheugentrainer’. Toon heeft niets met televisie en vindt het allemaal nep, maar voor ‘Ushi’ maakt hij graag een uitzondering.

In de eerste aflevering maakt moeder Gerda haar televisiedebuut als houtdeskundige in het programma van Martijn Krabbé, ‘Uitstel Van Executie’. Iedereen zit er klaar voor, behalve Toon die toch echt uit ander hout is gesneden…

Ushi reist van Japan naar London voor een interview met sekssymbool Pamela
Anderson, want de Japanse reporter wil natuurlijk alles weten over haar sexy imago. Het wordt een openhartig interview over hoe zij als kind was, maar uiteraard laat Ushi geen kans onbenut om ook haar borsten ter sprake te brengen. Tot slot wil Ushi graag weten of zij zelf een playmate zou kunnen worden.

Ushi & the Family op tv

Japan televisie borsten ruzie london geheugen soap huid dochter imago slagter eerste aflevering show toon klussen generaties wendy family scherm leeuwen jan slagter playmate interview bert van leeuwen pamela anderson moeder team anderson vader familie.