Universal Soldier: Regeneration

Meest recente uitzending
Universal Soldier: Regeneration
Datum
Zo 15 maart 2020
Tijd
20:00 tot 22:00
IMDb
5.2
Genre
action
Jaar
2009
Regisseur
John Hyams
Acteurs
Garry Cooper, Jean-Claude van Damme, Dolph Lundgren, Mike Pyle, Corey Johnson
Twitter hashtag
#USR
Deel-url
gids.tv/23954775

Universal Soldier: Regeneration is een Amerikaanse actie- sciencefictionfilm van regisseur John Hyams ('Universal Soldier: Day of Reckoning'). Met Jean-Claude Van Damme en Dolph Lundgren in de hoofdrol.

Meedogenloze terroristen ontvoeren de kinderen van de Russische president en dreigen vervolgens de verlaten kernreactor in Tsjernobyl op te blazen. Het leger wordt ingezet, maar dan blijkt dat de criminelen beschikken over een geheim wapen: een Universal Soldier, een geavanceerde vechtmachine. De enige die hem kan stoppen is Luc Deveraux, zelf een ex-Universal Soldier. Luc wordt opnieuw geactiveerd en als eenmansleger naar het zwaar bewapende Tsjernobyl gestuurd. Eenmaal binnen ontdekt hij dat de terroristen niet over één maar twee onverwoestbare soldaten beschikken. Eén van hen is een oude vijand. Geprogrammeerd om te doden, begint Luc aan een gevaarlijke strijd.

Universal Soldier: Regeneration is het vijfde deel in de reeks. In 2012 verscheen nog een zesde deel Universal Soldier: Day of Reckoning. Van Damme is in vier delen te zien, Lundgren in drie.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/universal-soldier-regeneration

Meer op tv: Heerenveen op tv , Badminton op tv en Sparta op tv

Video