Bekijk de uitzending van Underworld: Evolution terug

Di 20 augustus 2019 | 22:25 Underworld: Evolution IMDb: 6.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Underworld: Evolution gemist? Bekijk hier naar Underworld: Evolution gemist.

Underworld: Evolution

Underworld: Evolution
Datum
Di 20 augustus 2019
Tijd
22:25 tot 00:15
Zender
Film1 Action
IMDb
6.7
Genre
Actie
Jaar
2006
Regisseur
Len Wiseman
Acteurs
Kate Beckinsale, Scott Speedman, Tony Curran, Derek Jacobi, Bill Nighy
Twitter hashtag
#underworldevolution
Deel-url
gids.tv/22834617

Vervolg op 'Underworld' waarin de sexy vampier Selene en halfbloed weerwolf Michael de waarheid zoeken achter de eeuwenoude strijd tussen hun rassen.
De eeuwenoude bloedvete tussen de Death Dealers en de Lycans - vampiers en weerwolven - gaat door. De beeldschone vampier Selene (Kate Beckinsale) werkt zij aan zij met de halfbloed weerwolf Michael (Scott Speedman). Samen proberen ze de waarheid te achterhalen over hun beider stambomen. Dit voert hen naar een strijd die alle oorlogen zal eindigen wanneer de onsterfelijken eindelijk hun vergelding onder ogen moeten zien.
De fantasyfilm 'Underworld' was in 2003 zo'n onverwacht succes in de Amerikaanse bioscopen, dat er meteen besloten werd om een vervolg te maken. Len Wiseman, die met 'Underworld' zijn regiedebuut maakte, keert terug als regisseur en scenarist van 'Underworld: Evolution' waarin de geschiedenis van de Death Dealers en de Lycans wordt uitgediept. Naast Wiseman zien we ook de bekende gezichten terug van hoofdrolspelers Kate Beckinsale, Scott Speedman, Bill Nighy, Shane Brolly en Michael Sheen.

Underworld: Evolution op tv

.
Underworld: Evolution - Trailer