Bekijk de uitzending van Undercover in Nederland: illegale kattenhandel terug

Zo 22 november 2020 | 21:30 Undercover in Nederland: illegale kattenhandel

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Undercover in Nederland: illegale kattenhandel gemist? Bekijk hier naar Undercover in Nederland: illegale kattenhandel gemist.

Undercover in Nederland: illegale kattenhandel

Datum
Zo 22 november 2020
Tijd
21:30 tot 22:30
Zender
SBS 6
Genre
Documentaire
Officiële Twitter
@Albertostegeman
Deel-url
gids.tv/25415326

In deze aflevering van Undercover in Nederland confronteert Alberto Stegeman de illegale fokkers in de louche kattenhandel.

Illegaal
Katten zijn populairder als huisdier dan honden. Maar in tegenstelling tot de broodfok bij honden, is er maar weinig aandacht voor de illegale kattenhandel en dat terwijl er in Nederland 2,6 miljoen katten rondlopen.

Duistere kant
Die populariteit voor katten als huisdier zorgt helaas ook voor een hele duistere kant. Er blijkt sprake van een immense illegale markt. Malafide handelaren verdienen grof geld aan de doorfok van zieke en mismaakte raskatten.

Verborgen camera's
Er is veel ellende bij de dieren en hun baasjes. Alberto spreekt slachtoffers en de verborgen camera's registreren de louche handel. Als het bewijs rond is, confronteert Alberto de illegale fokkers.

Je kunt alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/undercover-in-nederland.

Undercover in Nederland: illegale kattenhandel op tv

.