UEFA Europa League Steaua Boekarest - Ajax

Meest recente uitzending
Datum
Do 21 februari 2013
Tijd
21:00 tot 23:15
Genre
Rechtstreeks verslag
Twitter hashtag
#STEAJA
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/8795337

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Steaua Boekarest - Ajax.

Vorige week zagen ruim 1,2 miljoen kijkers hoe Ajax de eerste wedstrijd van de knock out-fase van de Europa League thuis met 2 – 0 won van Steaua Boekarest. Vanavond staat de uitwedstrijd tegen de Roemenen op het programma. De uitgangspositie geeft goede hoop op het bereiken van ‘de laatste 16' van het Europese toernooi. Ook deze wedstrijd is live te zien bij RTL 7.

De finale van de Europa League vindt dit seizoen plaats in de Amsterdam ArenA. Lukt het coach Frank de Boer om met zijn mannen door te dringen tot deze voor hen unieke thuiswedstrijd? Het commentaar bij Steaua Boekarest - Ajax komt in elk geval van Leo Driessen.

Aansluitend is bij RTL 7 live de return tussen het KRC Genk van de Nederlandse trainer Mario Been tegen VfB Stuttgart te zien. In Duitsland bleef de teller op 1 – 1 steken en wellicht kunnen de Belgen in eigen huis nu voor een stunt gaan zorgen.
Vincent Schildkamp verzorgt het commentaar bij dit duel.

De Europa League-avond wordt afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Onder meer Liverpool, Chelsea, Atlético Madrid, Napoli, Lazio en Inter Milan komen in actie.

Wilfred Genee presenteert de uitzending en Johan Derksen en René van der Gijp schuiven aan voor de wedstrijdanalyses.

Meer op tv: Entertainment op tv , Spa-Francorchamps op tv en FC Barcelona op tv

Video

UEFA Europa League Steaua Boekarest - Ajax gemist