Bekijk de uitzending van UEFA Europa League Slovan Liberec - AZ terug

Do 20 februari 2014 | 19:00 UEFA Europa League Slovan Liberec - AZ

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Europa League Slovan Liberec - AZ gemist? Bekijk hier naar UEFA Europa League Slovan Liberec - AZ gemist.

UEFA Europa League Slovan Liberec - AZ

Datum
Do 20 februari 2014
Tijd
19:00 tot 21:00
Zender
RTL 7
Genre
Voetbal
Jaar
seizoen 12
Twitter hashtag
#LIBAZ
Deel-url
gids.tv/10720105

Vanavond komt er ook een einde aan de winterstop in de Europa League. De groepsfase is eind vorig jaar afgesloten en nu staat de knock out-fase op het programma. Twee Nederlandse clubs hebben zich hiervoor weten te kwalificeren: Ajax en AZ. RTL 7 zendt de verrichtingen van beide teams live uit deze dag.

De Europa League-avond begint om 18.00 uur met de voorbeschouwing. Een uur later trapt AZ in Tsjechië af tegen het thuis spelende Sloban Liberec. Het commentaar bij deze wedstrijd komt van Sierd de Vos.

Vanaf 21.05 uur neemt Ajax het in de Amsterdam ArenA op tegen het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Commentator daarbij is van Leo Driessen.
Daarna zijn er samenvattingen te zien van de overige gespeelde wedstrijden, met clubs zoals Valencia, Napoli, Benfica, Lazio, Juventus, Porto, Tottenham Hotspur en Sevilla.

De uitzending wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Johan Derksen en Wim Kieft schuiven bij hem aan voor de wedstrijdanalyse.

UEFA Europa League Slovan Liberec - AZ op tv

.
AZ - Slovan Liberec uit 2006