Bekijk de uitzending van UEFA Europa League Sevilla FC - Feyenoord terug

Do 18 september 2014 | 21:00 UEFA Europa League Sevilla FC - Feyenoord

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Europa League Sevilla FC - Feyenoord gemist? Bekijk hier naar UEFA Europa League Sevilla FC - Feyenoord gemist.

UEFA Europa League Sevilla FC - Feyenoord

Datum
Do 18 september 2014
Tijd
21:00 tot 23:19
Zender
RTL 7
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#SEVFEY
Deel-url
gids.tv/11913627

Na alle voorrondes en playoffs, waren het PSV en Feyenoord die zich als enige Nederlandse clubs hebben gekwalificeerd voor de groepsfase van de Europa League. Vanavond barst het prestigieuze Europese voetbaltoernooi los en RTL 7 zendt de wedstrijden van beide ploegen van eigen bodem live uit.

PSV trapt al om 19.00 uur af tegen Estoril Praia uit Portugal, waarbij Sierd de Vos het commentaar verzorgt en Marcel Maijer de interviews aan het veld doet. De twee andere clubs in deze poule zijn Dynamo Moskou (Rusland) en Panathinaikos (Griekenland).

Hierna speelt Feyenoord uit tegen de Europa League-winnaar van vorig jaar, Sevilla (Spanje). Bij deze wedstrijd komt het commentaar van Leo Driessen. Ook HNK Rijeka (Kroatië) en Standaard Luik (België) maken deel uit van deze poule.

De Europa League-avond van RTL 7 begint om 18.00 uur met de voorbeschouwingen en eindigt rond middernacht met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden, van onder meer Borussia Mönchengladbach, Tottenham Hotspur, Celtic, Inter Milan, Everton, Napoli en Fiorentina.

In de studio zitten Wilfred Genee, Johan Derksen en Gertjan Verbeek voor de presentatie en wedstrijdanalyses.

UEFA Europa League Sevilla FC - Feyenoord op tv

.