UEFA Europa League PSV - Dinamo Moskou

Meest recente uitzending
Datum
Do 11 december 2014
Tijd
18:55 tot 21:00
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#PSVDIN
Deel-url
gids.tv/12412106

Liveverslag van PSV - Dinamo Moskou in de Europa League.

PSV en Feyenoord spelen vanavond in de laatste ronde van de groepsfase. De wedstrijden van beide clubs zijn live te volgen bij RTL 7.

PSV trapt om 19.00 uur in eigen stadion af tegen Dinamo Moskou. De Russen lieten nog geen punt liggen in de groep en mogen zich zodoende groepswinnaar noemen. De mannen van coach Philip Cocu verloren de eerste wedstrijd tegen Dinamo Moskou, maar zijn inmiddels al elf wedstrijden op rij ongeslagen en maken een goede kans om zich te revancheren. Sierd de Vos verzorgt het commentaar bij PSV. Pim Overbeeke is in Eindhoven aanwezig voor de interviews.

Feyenoord treedt om 21.00 uur aan tegen Standard Luik. De Rotterdammers hebben nog een belangrijke laatste wedstrijd te spelen. Bij winst is Feyenoord groepswinnaar en dat geeft recht op een geplaatste status. Een geplaatste status is van belang voor de loting voor de knock-out fase, die plaatsvindt op 15 december om 13.00 uur in Nyon, Zwitserland. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Leo Driessen. Marcel Maijer is ter plekke voor interviews.

In de studio zijn Wilfred Genee, Johan Derksen en Wim Kieft aanwezig. Om 23.15 wordt de Europa League-avond afgesloten met samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Borussia Mönchengladbach, Tottenham Hotspur, Dinamo Moskou, Napoli, Internationale en Everton zijn onder andere te zien.

Meer op tv: Op Welke Zender Komt MotoGP Op Tv op tv , Morgen op tv en Volleybal op tv

UEFA Europa League PSV - Dinamo Moskou gemist