Bekijk de uitzending van UEFA Europa League Feyenoord - Sevilla terug

Do 27 november 2014 | 18:54 UEFA Europa League Feyenoord - Sevilla

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Europa League Feyenoord - Sevilla gemist? Bekijk hier naar UEFA Europa League Feyenoord - Sevilla gemist.

UEFA Europa League Feyenoord - Sevilla

Datum
Do 27 november 2014
Tijd
18:54 tot 20:59
Zender
RTL 7
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#FEYSEV
Deel-url
gids.tv/12321414

Liveverslag van de Europa League-wedstrijd Feyenoord - Sevilla.

De vijfde speelronde van de Europa League is vanavond live te zien bij RTL 7. Als Feyenoord en PSV willen overwinteren in Europa is het van belang om in de een-na-laatste speelronde van de groepsfase punten te pakken. Beide clubs staan momenteel op een mooie twee plek in de groep en zijn, als ze deze tweede plek weten te behouden, verzekerd van de volgende ronde. In de studio zit presentator Wilfred Genee met Johan Derksen en Wim Kieft voor de wedstrijdanalyses.

Feyenoord treedt om 19.00 uur aan tegen de koploper in de groep, Sevilla. De Rotterdammers hebben de laatste zeven wedstrijden gewonnen. Om uitzicht te houden op de volgende ronde moeten Feyenoord minimaal gelijk te spelen. Leo Driessen verzorgt het commentaar bij Feyenoord – Sevilla

PSV trapt om 21.00 uur in Portugal af tegen Estoril. De Eindhovenaren hebben tegen Estoril aan een punt genoeg om door te gaan naar de volgende ronde, de knock-out fase. Na de 1-0 winst thuis is het zeker mogelijk voor de mannen van Philip Cocu om overwintering veilig te stellen. Het commentaar bij Estoril – PSV komt van Sierd de Vos. Marcel Maijer is ter plekke aanwezig voor de interviews.

Om 23.15 uur zijn de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden te zien. De voetbalavond wordt afgesloten met onder andere: Borussia Mönchengladbach, Tottenham Hotspur, Dinamo Moskou, Napoli, Internationale en Everton.

UEFA Europa League Feyenoord - Sevilla op tv

Voetbal portugal uefa europa league feyenoord live presentator everton europa league moskou mönchengladbach philip cocu tottenham hotspur napoli uefa wim kieft cocu tottenham borussia mönchengladbach uitzicht sevilla estoril dinamo overwinteren belang knock-out commentaar johan derksen europa sierd de vos derksen afgesloten samenvattingen leo driessen marcel maijer wilfred genee.