UEFA Europa League Dinamo Moskou - PSV

Meest recente uitzending
Datum
Do 2 oktober 2014
Tijd
16:55 tot 18:55
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#DINPSV
Deel-url
gids.tv/11997460

Vanavond is de tweede speelronde in de groepsfase van de Europa League. Zowel PSV als Feyenoord zijn live te zien op deze voetbalavond bij RTL 7. Wilfred Genee zit in de studio voor de presentatie, geflankeerd door analisten Johan Derksen en Wim Kieft.

Om 17.00 uur trapt PSV af uit tegen Dinamo Moskou voor de tweede wedstrijd in de groepsfase. Na de 1 - 0 winst thuis tegen het Portugese Estoril wacht PSV nu een zware wedstrijd. De Eindhovenaren maakte een goede indruk tegen Estoril, al verzuimde de ploeg de wedstrijd vroegtijdig definitief te beslissen. Is PSV in staat om de goede indruk door te trekken tegen Dinamo Moskou?
Het commentaar wordt verzorgd door Sierd de Vos. Marcel Maijer is ter plaatse voor de interviews.

Om 19.00 uur start Feyenoord tegen het Belgische Standard Luik. Na het 2 - 0 verlies uit tegen titelverdediger Sevilla mag Feyenoord het nu thuis proberen. Standard Luik heeft de eerste wedstrijd gewonnen en heeft ambities om ver te komen in de Europese topcompetitie. In een kolkende Kuip gaat Feyenoord voor de eerste overwinning. Leo Driessen neemt het commentaar voor zijn rekening.

Tussen 21.30 en 22.30 uur is een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd Dinamo Moskou - PSV te zien.

Om 22.30 uur wordt de voetbalavond afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Villarreal, Tottenham Hotspur, Celtic, Internationale, Sparta Praag en Napoli zijn onder meer te zien.

Meer op tv: Voetbal op tv , Napoli op tv en Roland Garros op tv

UEFA Europa League Dinamo Moskou - PSV gemist