Bekijk de uitzending van UEFA Europa League Dinamo Moskou - Napoli terug

Do 19 maart 2015 | 17:46 UEFA Europa League Dinamo Moskou - Napoli

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Europa League Dinamo Moskou - Napoli gemist? Bekijk hier naar UEFA Europa League Dinamo Moskou - Napoli gemist.

UEFA Europa League Dinamo Moskou - Napoli

Datum
Do 19 maart 2015
Tijd
17:46 tot 19:55
Zender
RTL 7
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#DINNAP
Deel-url
gids.tv/12988407

Liveverslag van de returnwedstrijd Dinamo Moskou - Napoli in de Europa League.

Jonathan de Guzman lijkt met Napoli al verzekerd van een plek in de kwartfinales van de Europa League. De Italianen wonnen vorige week de heenwedstrijd met 3-1 van Dinamo Moskou.

Gonzalo Higuain was met een hattrick verantwoordelijk voor de gehele doelpuntenproductie van de Italianen. Dinamo Moskou speelde vrijwel de hele tweede helft met tien man vanwege een rode kaart van Roman Zobnin.

De Guzman deed de hele wedstrijd mee bij Napoli. Alexander Büttner begon op de bank bij Dinamo Moskou en viel een half uur voor tijd in. Douglas kreeg geen speeltijd.

Dinamo Moskou begon nog goed aan de wedstrijd. Kevin Kuranyi kopte de Russen al in de tweede minuut op voorsprong.

Halverwege de eerste helft kwam Napoli op gelijke hoogte dankzij het eerste doelpunt van Higuain. De Argentijn was vijf minuten later opnieuw trefzeker door een penalty feilloos binnen te schieten.

De spits completeerde zijn hattrick door tien minuten na rust opnieuw te scoren. De Italianen, met oud-PSV’er Dries Mertens in de basis, hadden in de tweede helft voldoende kansen om de score verder op te voeren. Napoli wist echter niet meer te scoren, waardoor Dinamo Moskou nog hoop zal koesteren voor de terugwedstrijd vanavond.

BRON: Nu.nl

UEFA Europa League Dinamo Moskou - Napoli op tv

.