Bekijk de uitzending van UEFA Europa League Ajax - Steaua Boekarest terug

Do 14 februari 2013 | 19:00 UEFA Europa League Ajax - Steaua Boekarest

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Europa League Ajax - Steaua Boekarest gemist? Bekijk hier naar UEFA Europa League Ajax - Steaua Boekarest gemist.

UEFA Europa League Ajax - Steaua Boekarest

Datum
Do 14 februari 2013
Tijd
19:00 tot 21:00
Zender
RTL 7
Genre
Rechtstreeks verslag
Twitter hashtag
#AJASTE
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/8766693

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Ajax - Steaua Boekarest.

Vanavond pakt de Europa League de draad weer op na de winterstop. De groepsfase werd voor de feestdagen afgesloten en het toernooi gaat verder met de knock out-fase. Ajax heeft zich hiervoor geplaatst en treft in de Amsterdam ArenA Steaua Boekarest. RTL 7 zendt deze wedstrijd live uit vanaf 19.00 uur.

De Europa League-uitzending deze avond wordt gepresenteerd door Wilfred Genee en Johan Derksen en René van der Gijp schuiven aan voor de wedstrijdanalyses.

Ajax gaat na het avontuur in de Champions League verder in de Europa League. Het team onder leiding van coach Frank de Boer komt eerst thuis uit tegen de Roemeense topclub Steaua Boekarest. Het commentaar bij de live uitgezonden wedstrijd komt van Leo Driessen.

Aansluitend is live de wedstrijd VfB Stuttgart – KRC Genk te zien. Bij het Belgische team staat de Nederlandse trainer Mario Been aan het roer. Vincent Schildkamp verzorgt het commentaar bij dit duel.

De Europa League-avond wordt afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Onder meer Liverpool, Chelsea, Atlético Madrid, Napoli, Lazio en Inter Milan komen in actie.

UEFA Europa League Ajax - Steaua Boekarest op tv

.