UEFA Europa League Ajax - Steaua Boekarest

Meest recente uitzending
Datum
Do 14 februari 2013
Tijd
19:00 tot 21:00
Genre
Rechtstreeks verslag
Twitter hashtag
#AJASTE
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/8766693

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Ajax - Steaua Boekarest.

Vanavond pakt de Europa League de draad weer op na de winterstop. De groepsfase werd voor de feestdagen afgesloten en het toernooi gaat verder met de knock out-fase. Ajax heeft zich hiervoor geplaatst en treft in de Amsterdam ArenA Steaua Boekarest. RTL 7 zendt deze wedstrijd live uit vanaf 19.00 uur.

De Europa League-uitzending deze avond wordt gepresenteerd door Wilfred Genee en Johan Derksen en René van der Gijp schuiven aan voor de wedstrijdanalyses.

Ajax gaat na het avontuur in de Champions League verder in de Europa League. Het team onder leiding van coach Frank de Boer komt eerst thuis uit tegen de Roemeense topclub Steaua Boekarest. Het commentaar bij de live uitgezonden wedstrijd komt van Leo Driessen.

Aansluitend is live de wedstrijd VfB Stuttgart – KRC Genk te zien. Bij het Belgische team staat de Nederlandse trainer Mario Been aan het roer. Vincent Schildkamp verzorgt het commentaar bij dit duel.

De Europa League-avond wordt afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Onder meer Liverpool, Chelsea, Atlético Madrid, Napoli, Lazio en Inter Milan komen in actie.

Meer op tv: Judo op tv , Beveiliging op tv en Roland Garros op tv

UEFA Europa League Ajax - Steaua Boekarest gemist