Bekijk de uitzending van UEFA Champions League: PSV - Atletico Madrid terug

Di 13 september 2016 | 20:00 UEFA Champions League: PSV - Atletico Madrid

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Champions League: PSV - Atletico Madrid gemist? Bekijk hier naar UEFA Champions League: PSV - Atletico Madrid gemist.

UEFA Champions League: PSV - Atletico Madrid

Datum
Di 13 september 2016
Tijd
20:00 tot 22:35
Zender
Veronica
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#PSVATL
Deel-url
gids.tv/16280607

Liveverslag van de Champions League-wedstrijd PSV - Atlético Madrid.

PSV neemt het dit seizoen in de groepsfase van de Champions League in poule D op tegen Bayern München, Atletico Madrid en FK Rostov.

Landskampioen PSV is net als vorig jaar de enige Nederlandse club in de Champions League. PSV kwam vorig seizoen in de Champions League tot de achtste finales. Daarin bleek Atletico Madrid na strafschoppen te sterk. De ploeg van Diego Simeone kwam tot de finale en verloor daarin van stadgenoot Real.

Voor Bayern München-aanvaller Arjen Robben levert de loting een weerzien met PSV op. De captain van Oranje stond tussen 2002 en 2004 onder contract bij de Brabanders.

PSV begint vanavond met een thuiswedstrijd tegen Atletico. Daarna volgt de uitwedstrijd tegen Rostov (28 september), het uit- en thuisduel met Bayern (19 oktober en 1 november), de uitwedstrijd tegen Atletico (23 november) en het thuisduel met Rostov (6 december).

Bron: NU.nl

UEFA Champions League: PSV - Atletico Madrid op tv

.