Bekijk de uitzending van UEFA Champions League: Manchester City - Feyenoord terug

Di 21 november 2017 | 20:00 UEFA Champions League: Manchester City - Feyenoord

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Champions League: Manchester City - Feyenoord gemist? Bekijk hier naar UEFA Champions League: Manchester City - Feyenoord gemist.

UEFA Champions League: Manchester City - Feyenoord

Datum
Di 21 november 2017
Tijd
20:00 tot 22:35
Zender
Veronica
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#MCIFEY
Deel-url
gids.tv/19057172

Liveverslag van Manchester City-Feyenoord in de groepsfase van de Champions League. De voorbeschouwing begint om 20:00 uur en de wedstrijd om 20:45 uur.

Feyenoord is na vier nederlagen op rij uitgeschakeld voor een plaats in de achtste finales van de Champions League. De Rotterdamse club kan na de winterstop nog wel als nummer drie doorgaan in de Europa League. De achterstand op Napoli bedraagt drie punten. Manchester City is dankzij vier overwinningen op rij al zeker van deelname aan de knock-outfase.

Feyenoord moet vanavond minimaal een punt pakken om een negatieve Nederlandse primeur te voorkomen in de Champions League. Als Feyenoord verliest, is het de eerste Nederlandse club ooit die een Champions League-seizoen begint met vijf nederlagen. Het negatieve record van vier nederlagen wordt nu gedeeld met het Willem II van het seizoen 1999/2000.

UEFA Champions League: Manchester City - Feyenoord op tv

.