UEFA Champions League: Bayern München - Arsenal

Meest recente uitzending
Datum
Wo 15 februari 2017
Tijd
20:00 tot 22:35
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#BAYARS
Deel-url
gids.tv/17266458

Liveverslag van de heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League tussen Bayern München en Arsenal.

De allerbeste Europese voetbalclubs treden na de winterstop tegen elkaar aan. Voor de feestdagen is de poulefase van de UEFA Champions League afgerond en deze week barst de KO-fase van het meest prestigieuze clubtoernooi los. Voor de overgebleven 16 teams is het in onderlinge uit- en thuisduels telkens erop of eronder. De onderstaande topwedstrijden zijn de komende twee weken live te zien bij Veronica:

Vanavond: Bayern München – Arsenal

Dinsdag 21 februari: Manchester City – AS Monaco

Woensdag 22 februari: Porto – Juventus

Samenvattingen van de overige gespeelde duels zijn aansluitend op de live uitgezonden wedstrijden te zien bij Veronica. De uitzendingen worden gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen of Toine van Peperstraten.

Topscorer van het huidige seizoen is Lionel Messi van FC Barcelona met 10 doelpunten. Op de eerste nieuwe speeldag ontmoet hij met zijn club de nummer twee van de topscorerslijst, Edison Cavani van Paris Saint-Germain (6 doelpunten).

De Nederlandse blikvanger in de UEFA Champions League is Arjen Robben van Bayern München, dat morgen Arsenal thuis ontvangt. Bij FC Barcelona maakt keeper Jasper Cillessen deel uit van de selectie.

Meer op tv: Beveiliging op tv , Tour De France op tv en Korfbal op tv