Bekijk de uitzending van UEFA Champions League: Barcelona - Chelsea terug

Wo 14 maart 2018 | 20:00 UEFA Champions League: Barcelona - Chelsea

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Champions League: Barcelona - Chelsea gemist? Bekijk hier naar UEFA Champions League: Barcelona - Chelsea gemist.

UEFA Champions League: Barcelona - Chelsea

Datum
Wo 14 maart 2018
Tijd
20:00 tot 22:40
Zender
Veronica
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#BARCHE
Deel-url
gids.tv/19815780

Voorbeschouwing en vanaf 20:45 uur live verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Chelsea in de achtste finales van de UEFA Champions League.

De heenwedstrijd eindigde in 1-1. De bezoekers hadden het meeste balbezit, maar kwamen wel op achterstand. Lionel Messi bezorgde Barça een punt.

Barcelona had op Stamford Bridge veruit het meeste balbezit voor rust, al leidde dat slechts tot één kans die het vermelden waard was. Chelsea was met snelle uitvallen veel gevaarlijker, al zat het met de afwerking niet bepaald mee.

Het begin van de tweede helft gaf min of meer hetzelfde beeld te zien; veel balbezit voor Barcelona, maar geen uitgespeelde kansen. En Willian probeerde het voor een derde keer vanaf de rand van de zestien, maar dit keer was het wel raak: langs een woud van benen krulde hij de bal bij de rechterpaal binnen. Een kwartier voor tijd kwam Barcelona via Messi weer op gelijke hoogte.

Bron: NOS

UEFA Champions League: Barcelona - Chelsea op tv

Champions league voetbal wedstrijd fc barcelona barcelona lionel messi live chelsea uefa messi barça achtste finales uefa champions league stamford bridge lionel bezoekers achterstand.