Bekijk de uitzending van UEFA Champions League: AS Roma - Real Madrid CF terug

Wo 17 februari 2016 | 20:00 UEFA Champions League: AS Roma - Real Madrid CF

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van UEFA Champions League: AS Roma - Real Madrid CF gemist? Bekijk hier naar UEFA Champions League: AS Roma - Real Madrid CF gemist.

UEFA Champions League: AS Roma - Real Madrid CF

Datum
Wo 17 februari 2016
Tijd
20:00 tot 22:45
Zender
SBS 6
Genre
Voetbal
Twitter hashtag
#ROMRMA
Deel-url
gids.tv/15040277

Liveverslag van de Champions Leaguewedstrijd AS Roma - Real Madrid.

Na alle rust van de winterstop, barst nu ook het voetbal in de Champions League weer los. Het ‘kampioenenbal’ gaat deze week verder met de knock out-fase. In december werd de poulefase afgesloten en de 16 allerbeste clubs van Europa zijn nog in de race voor ‘de cup met de grote oren’, waaronder PSV. Elke speelronde bestaat nu uit een uit- en thuiswedstrijd tegen een vooraf gelote tegenstander. Zo trof PSV Atlético Madrid. De eerste wedstrijd tegen de nummer twee van Spanje vindt plaats in Eindhoven. Al deze topwedstrijden zijn te zien bij SBS6:

Vanavond live AS Roma - Real Madrid en in samenvatting AA Gent - Wolfsburg. In de studio: Jan Joost van Gangelen, Ronald de Boer en Gert Jan Verbeek. Commentaar bij de live-wedstrijd: Leo Oldenburger.

Dinsdag 23 februari live: Arsenal - FC Barcelona en in samenvatting Juventus - Bayern München. In de studio: Toine van Peperstraten, Ronald de Boer en Mark van Bommel. Commentaar bij de live-wedstrijd: Leo Oldenburger.

Woensdag 24 februari live: PSV - Atlético Madrid en in samenvatting Dynamo Kiev - Manchester City. In de studio: Jan Joost van Gangelen, Ronald de Boer en Ronald Waterreus. Commentaar bij de live-wedstrijd: Ronald van der Geer.

De returns zijn op 8, 9, 15 en 16 maart. De loting voor de hierop volgende kwartfinales is op 18 maart. Uiteindelijk vindt de finale plaats op 28 mei in het legendarische San Siro-stadion in Milaan.

UEFA Champions League: AS Roma - Real Madrid CF op tv

.
Promo: UEFA Champions League: AS Roma - Real Madrid CF