Bekijk de uitzending van Typisch terug

Ma 11 februari 2019 | 19:20 Typisch

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Typisch gemist? Bekijk hier naar Typisch gemist.

Typisch

Datum
Ma 11 februari 2019
Tijd
19:20 tot 19:55
Zender
NPO 2
Genre
Magazine
Jaar
2019
Twitter hashtag
#typisch
Deel-url
gids.tv/21765632

Vanaf vanavond toert de EO voor de docu-serie Typisch drie weken lang dwars over de Veluwe. Tussen de weilanden, in de bossen en op de heide volgt Typisch het dagelijkse leven van een aantal bijzondere Veluwenaren. Ver weg van stadse fratsen en vluchtige trends leven boeren, burgers en buitenlui hier met elkaar én met de natuur.

In de 12-delige serie Typisch Veluwe volgt de kijker het dagelijkse leven van bijzondere bewoners van de Veluwe: van Elspeet tot Putten en van Garderen tot Harderwijk.

In de eerste aflevering wordt het Veluwse sprookjesleven van schaapsherderin Christien ruw verstoord door slecht nieuws. De 83-jarige meneer Edelman grijpt verjaardag aan om meer Veluwse vrienden te maken. En Aart heeft het helemaal gehad met afdingende klanten in zijn snuffelhal vol antiek en curiosa...

Typisch op tv

Natuur verjaardag harderwijk bewoners burgers boeren klanten veluwe bossen serie putten eerste aflevering heide verstoord kijker meneer garderen magazine van garderen aflevering 1 lang dwars trends.