Bekijk de uitzending van Typisch Zeewolde terug

Do 9 mei 2019 | 19:20 Typisch Zeewolde

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Typisch Zeewolde gemist? Bekijk hier naar Typisch Zeewolde gemist.

Typisch Zeewolde

Datum
Do 9 mei 2019
Tijd
19:20 tot 19:50
Zender
NPO 2
Genre
Magazine
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/22220784

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Humaninterestmagazine.

Bianca heeft nu vrij. Ze verkocht het BB-café en heeft eindelijk tijd om met haar man over de markt te struinen. Een nieuwe periode in haar leven. Michael-Robbert van de sportschool is van plan om de halve marathon op de Chinese Muur te gaan lopen, op één been met krukken. Maar daar is veel geld voor nodig en eerder hadden hij en z'n maatje dat nog niet bij elkaar. Kan hij z'n droom waarmaken? Irena en Ella horen dat ze toch de werkgever aansprakelijk kunnen stellen voor het ongeluk waarbij Ella haar voet brak. Ze hebben weer hoop. En Kenneth heeft eindelijk al z'n kinderen weer bij elkaar aan tafel in z'n eigen nieuwe huis. Hij is dolblij dat het gelukt is.

Typisch Zeewolde op tv

Ongeluk marathon gemeente chinese flevoland zeewolde chinese muur krukken sportschool aansprakelijk droom tafel bianca dolblij geld kinderen magazine markt muur verkocht seizoen seizoen 8 plan tijd halve marathon kenneth.