Bekijk de uitzending van Typisch Zeewolde terug

Wo 8 mei 2019 | 15:25 Typisch Zeewolde

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Typisch Zeewolde gemist? Bekijk hier naar Typisch Zeewolde gemist.

Typisch Zeewolde

Datum
Wo 8 mei 2019
Tijd
15:25 tot 16:00
Zender
NPO 2
Genre
Magazine
Jaar
2019
Deel-url
gids.tv/22215244

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Humaninterestmagazine.

Tycho wil handhaver worden en loopt nu stage. En dan moeten er opeens echte bekeuringen worden uitgeschreven. Lukt dat? Kim werkt in de coffeeshop aan 'de overkant', want in Zeewolde is er een verbod op coffeeshops. En ze schildert. Dat bracht haar op het idee voor de workshop Puff&Paint? Irena en Ella bellen met de vakbond. Wat moeten ze doen nu het contract van Ella niet verlengd wordt, terwijl ze nota bene op haar werk haar voet gebroken heeft? Familie Ruitenbeek met de drie dochters heeft het altijd superdruk. Moeder Mirjam kreeg een depressie na de bevalling. Ze werd beter, maar moet altijd zorgen voor de juiste balans in haar leven. Ze vindt rust bij haar paard.

Typisch Zeewolde op tv

Paard bellen coffeeshops gemeente coffeeshop dochters vakbond nota flevoland bevalling verbod zeewolde contract depressie bekeuringen stage magazine moeder familie seizoen seizoen 8 workshop rust zorgen.