Bekijk de uitzending van TV-Toppers: Catherine Keyl & Özcan Akyol terug

Za 1 augustus 2020 | 20:30 TV-Toppers: Catherine Keyl & Özcan Akyol

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van TV-Toppers: Catherine Keyl & Özcan Akyol gemist? Bekijk hier naar TV-Toppers: Catherine Keyl & Özcan Akyol gemist.

TV-Toppers: Catherine Keyl & Özcan Akyol

Datum
Za 1 augustus 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 1
Genre
Informatief
Acteurs
Anita Witzier
Deel-url
gids.tv/24806375

In deze aflevering van TV-Toppers haalt Anita Witzier samen met Catherine Keyl en Özcan Akyol herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten.

Kind
De één heeft z'n sporen al lang verdiend, terwijl de ander nog aan de start staat van zo'n carrière. Wat hen bindt is de liefde voor het vak. Ze bespreken met elkaar waar ze als kind naar keken en door wie ze werden geïnspireerd.

Catherine Keyl
Keyl en Akyol schelen 37 jaar, maar zijn beide uitgesproken televisiemakers die hun mening niet onder stoelen of banken steken. Catherine keek als volwassene pas voor het eerst televisie, maar kreeg toen de smaak meteen te pakken.

Özcan Akyol
Hoewel Özcan zichzelf nog steeds schrijver noemt, begint zijn tv-cv ook aardig te groeien. Hij maakte de serie De neven van Eus en het programma Sterren op het Doek en laat zijn interviewtalent zien in De Geknipte Gast.

Je kunt alle afleveringen van TV-Toppers terugkijken via gids.tv/programma/tv-toppers

(Foto Catherine Keyl: Edwin Janssen/ANP)

TV-Toppers: Catherine Keyl & Özcan Akyol op tv

.