Bekijk de uitzending van TV Lab: TAKE 10 terug

Ma 29 augustus 2011 | 23:05 TV Lab: TAKE 10

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van TV Lab: TAKE 10 gemist? Bekijk hier naar TV Lab: TAKE 10 gemist.

TV Lab: TAKE 10

Datum
Ma 29 augustus 2011
Tijd
23:05 tot 23:25
Zender
NPO 3
Twitter hashtag
#taketen
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/6313547

Een crossmediaal actualiteitenprogramma waarin een urgente kwestie uit het nieuws in tien minuten wordt doorgelicht en besproken. Presentatie is in handen van Clairy Polak.

Onderwerp van Take 10 is altijd één stelling rond de dringende kwestie van de dag, met aan elke kant van de stelling een studiogast. Deze twee opponenten vormen de kapstok waaraan de interviews, reportages en de online discussie worden opgehangen.

Take 10 is onderdeel van een transmediaal media project, waarin het televisiescherm slechts een onderdeel is van de uiteenlopende middelen waarmee onderwerpen uit de actualiteit op de grens van feit en fictie worden belicht en gedeeld.

De kijker, die zich betrokken voelt bij het nieuws en de actualiteit, kan deelgnoot worden van Take 10. Tijdens de uitzending staat de redactie open voor reacties, feedback en informatie van de kijker, die via email, twitter en sms kan reageren.

Op het tweede scherm van tablet of smartphone voorzien de redactie de kijker en de kijker de redactie over en weer van nieuwe informatie. Door deze cross over tussen redactie en kijker ontstaat er op het tweede scherm een dynamisch speelveld met ruimte voor verdieping, debat en video/foto-verhalen.

TV Lab: TAKE 10 op tv

.