Bekijk de uitzending van TROS TV show terug

Vr 21 maart 2014 | 09:15 TROS TV show

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van TROS TV show gemist? Bekijk hier naar TROS TV show gemist.

TROS TV show

Datum
Vr 21 maart 2014
Tijd
09:15 tot 10:10
Zender
NPO 2
Genre
Praatprogramma
Presentatie
Ivo Niehe
Twitter hashtag
#tvshow
Officiële Twitter
@ivo_niehe
Uitzending gemist
TROS TV show gemist
Deel-url
gids.tv/10873807

Ivo Niehe heeft een gesprek met bokser Mike Tyson. De voormalig wereldkampioen zwaargewicht stond bekend als meedogenloze bruut, beet ooit in het oor van zijn tegenstander, had kinderen bij een hele serie vrouwen en werd veroordeeld voor verkrachting. Zijn leven heeft een 180 graden draai gemaakt: de Tyson van nu is een liefhebbende huisvader die al zijn geld is kwijtgeraakt, die zijn schulden afbetaalt met duivenmelk en met een onemanshow, waarmee hij door Amerika trekt.

Verder een portret van de broers Lucas (21) en Arthur (18) Jussen. Zij zijn de grootste jonge piano-talenten van ons land. De TV Show heeft beelden uit hun allereerste jaren, opnames van hun lessen in binnen- en buitenland, de optredens voor het Koningshuis, fotoshoots en hun leven als popsterren met fans en bewonderaars. Op weg naar de absolute wereldtop blijven ze met beide benen op de grond: tennissen, voetballen en discussies over wat de lekkerste kroket is. ''We zijn trotser als mensen zeggen wat een geweldige jongens in plaats van wat een geweldige pianisten’’, aldus hun ouders.

TROS TV show op tv

Vrouwen amerika verkrachting buitenland koningshuis portret broers bruut schulden wereldtop mike tyson wereldkampioen tegenstander serie show beet opnames tros bokser tyson kroket geld kinderen fans ivo niehe ouders jongens arthur.
Vanavond in TROS TV show