Bekijk de uitzending van Transporter 2 terug

Wo 12 juni 2019 | 22:20 Transporter 2 IMDb: 6.3

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Transporter 2 gemist? Bekijk hier naar Transporter 2 gemist.

Transporter 2

Transporter 2
Datum
Wo 12 juni 2019
Tijd
22:20 tot 00:00
Zender
Veronica
IMDb
6.3
Genre
Actiethriller
Jaar
2005
Regisseur
Louis Leterrier
Acteurs
Jason Statham, Kate Nauta, Alessandro Gassman, Amber Valletta, Hunter Clary
Twitter hashtag
#transporter2
Deel-url
gids.tv/22406023

Transporter 2 is een Amerikaans en Franse actiefilm uit het jaar 2005. Deze productie is geregisseerd door Louis Leterrier. Met wederom in de hoofdrol Jason Statham. Daarnaast zijn er ook rollen voor Alessandro Gassman en Amber Valletta.

Frank Martin (Jason Statham) is een gepensioneerde marinier die zich heeft gespecialiseerd in het transporteren van allerlei zaken. Of het nou goederen zijn of mensen, het maakt hem niet uit en hij stelt geen vragen. Wanneer een vriend hem vraagt om voor de rijke familie Billings te chauffeuren, lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Frank rijdt dagelijks de zesjarige Jack Billings van en naar school en ontwikkelt een hechte vriendschap met de jongen. Als Jack wordt ontvoerd, besluit Frank om zijn mariniersvaardigheden toe te passen en naar hem op zoek te gaan. De kidnappers blijken echter veel gevaarlijker te zijn dan verwacht. Zij hebben een dodelijk virus in hun bezit en dreigen dit te gaan verspreiden.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/transporter-2

Transporter 2 op tv

School ontvoerd productie film virus amber vriendschap streamen marinier kate vriend jason statham familie vragen valletta dagelijks geen zaken deze amerikaans.
Transporter 2 - Trailer