Bekijk de uitzending van Transformers terug

Wo 20 november 2019 | 20:29 Transformers IMDb: 7.0

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Transformers gemist? Bekijk hier naar Transformers gemist.

Transformers

Transformers
Datum
Wo 20 november 2019
Tijd
20:29 tot 23:29
Zender
RTL 7
IMDb
7.0
Genre
SF-actiefilm
Jaar
2007
Regisseur
Michael Bay
Acteurs
Shia LaBeouf, Megan Fox, Tyrese Gibson, Josh Duhamel, John Turturro
Twitter hashtag
#transformers
Deel-url
gids.tv/23290830

Wanneer Sam Witwicky (Shia LaBeouf) zijn eerste wagen krijgt, kan hij niet vermoeden dat hij in het bezit is van een Autobot. Totdat hij tot zijn grote verbazing ziet hoe zijn nieuwe auto zichzelf kan transformeren tot een enorme robot. Deze zogeheten Transformer komt van de buitenaardse planeet Cybertron, waar de goedaardige Autobots onder leiding van Optimus Prime een meedogenloze strijd voeren tegen de Decepticons van de boosaardige Megatron. Hun oorlog heeft zich echter verplaatst naar onze wereld en terwijl het Amerikaanse leger tevergeefs probeert de alles vernietigende Decepticons tegen te houden, is het aan Sam en de Autobots om de aarde van de ondergang te redden.

In de jaren tachtig werd het uit Japan afkomstige speelgoed van de Transformers mateloos populair onder de jeugd. Deze buitenaardse robots die konden veranderen in auto's of vliegtuigen, schitterden vanaf 1984 in hun eigen tekenfilmserie, die door de jaren heen verschillende vernieuwingen doorstond. Nu blazen producent Steven Spielberg en regisseur Michael Bay ('Pearl Harbor') de franchise nieuw leven in met deze live-actionfilm die zich moet meten met blockbusters als 'Independence Day' en 'War of the Worlds'. Acteur Shia LaBeouf, die Sam Witwicky speelt, brak door met een hoofdrol in de thriller 'Disturbia' en werd door Spielberg tevens gevraagd voor de vierde film rond Indiana Jones.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/transformers

Transformers op tv

.
Transformers - Trailer

Meer uitzendingen van Transformers