Bekijk de uitzending van Tinker Tailor Soldier Spy terug

Do 23 mei 2019 | 00:35 Tinker Tailor Soldier Spy IMDb: 7.1

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Tinker Tailor Soldier Spy gemist? Bekijk hier naar Tinker Tailor Soldier Spy gemist.

Tinker Tailor Soldier Spy

Tinker Tailor Soldier Spy
Datum
Do 23 mei 2019
Tijd
00:35 tot 02:05
Zender
ITV 4
IMDb
7.1
Genre
Tinker Tailor Soldier Spy
Jaar
2011
Regisseur
Tomas Alfredson
Acteurs
Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, Benedict Cumberbatch, Mark Strong
Twitter hashtag
#tinkertailorsoldierspy
Deel-url
gids.tv/22337729

Tinker Tailor Soldier Spy is een Britse, Franse en Duitse spionagethriller uit het jaar 2011. Deze film is geregisseerd door Tomas Alfredson. Met onder andere hoofdrollen voor Gary Oldman (Darkest Hour) en Colin Firth (The King's Speech).

Wanneer geheimagent Ricki Tarr ontdekt dat er een mogelijke mol aanwezig is in de top van de Britse inlichtingendienst M1-6, wordt in het geheim de gepensioneerde veteraan George Smiley ingeschakeld. De top van de inlichtingendienst mag van niets weten. Smiley's laatste missie staat in het teken van het opsporen van de dubbelspion, maar al snel blijkt er sprake te zijn van een ingewikkelde samenzwering. George belandt in een web van intriges.

Deze spionagethriller naar het boek van John le Carré is geregisseerd door de Zweed Tomas Alfredson, die hiervoor hoge ogen gooide met 'Let The Right One In'. Hoofdrolspeler Gary Oldman werd genomineerd voor een Oscar voor zijn vertolking van George Smiley.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/tinker-tailor-soldier-spy

Tinker Tailor Soldier Spy op tv

Agent film geheim thriller veteraan opsporen inlichtingendienst carré colin smiley streamen missie teken boek benedict cumberbatch colin firth mark strong tom hardy tinker tailor soldier spy genomineerd deze.
Tinker Tailor Soldier Spy - Trailer